Deep horizont (OL)

15.03.2014 10:00

Místo : Hlubočky

https://www.airsoftkoalice.cz/airsoftova-akce/info/463/deep-horizont

Scénář

Koaliční a Spojenecké Jednotky našli v této oblasti velké nerostné Bohatství o které tady bojují mezi sebou.Předmětem každého týmu je Obsadit nepřátelské stanoviště v určeném čase tedy od 11.30 do 16.00. Hrát se bude o Vlajky. Každý tým musí nepřátelskou vlajku přenést na svoji mateřskou základnu a udržet ji tam to dobu 1 hodiny kdo tento úkol splní. Ovládá celé území ale musí se zbavit zbytku nepřátelských jednotek do další 1 hodiny bez Respawnu hraje se do vystřílení, kdo zůstane poslední vyhrává..

 

Zhodnocení akce

    Na akci se i přes špatné počasí sešlo hodně lidí. Po příjezdu proběhl briefing, začalo se asi o čtvrt na 12. Nevím jak to vypadalo dole, ale my jsme se vydali nahoru do kopce levou stranou, dlouho jsme nenarazili na žádný odpor. Ten přišel v podobě pár lidí asi až na konci mapy na úplném kopečku, byli jsme poté už jen 3. Poté co jsme sešli z kopce jsme narazili na pár modrých, ktreří se ale asi vzdali. Poté co jsme došli ke třetímu baráku, zavládla tam atmosféra znuděnosti a tvořili se na cestě partičky, které tam pořád pokuřovali. Dopředu to tlačilo dohromady max 10 lidí, kteří se fakt snažili, za ten zbytek co tam stál se fakt stydím. Jestli Vám došli baterky tak se omlouvám.
    Druhá hra byla o tom samém, akorát se prohodily strany. Po té co se nikomu nechtělo vylézt na kopec si nás modří obešli a dostali se poměrně rychle ke 3tímu baráku. Kde jsme to nějakou dobu udrželi v počtu asi 3 lidí. Poté opět zavládl chaos, na rspu červených jsem po každé potkal max jednoho člověka, tak nechápu asi nikdo neumíral. Ke konci opět zavládla atmosféra lenosti a nikomu se už nechtělo hrát, teda alespoň mě to tak přišlo, já jsem zůstal poslední z červených a poté už tam nikdo nezbyl ? Takže modří opět vyhráli, jediné co jím musím říct, výborná práce. Borci u modrých se do toho opřeli a nevládla u nich taková atmosféra jako u nás.
    Ohledně scénáře: slíbené vlajky se vůbec nekonaly. Úkolem bylo obsatit baráky, modří tento úkol splnili na jedničku, za to jím velká pochvala. Celkově bych akci hodnotil 3/5. Akci jsem si docela užil, ale nebylo to to, co jsem od ní čekal: scénář, nechuť červených po dobití třetího baráku nadále hrát.